Lewab har jobbat som leverantör inom säkerhetsområdet sedan 1980. Vi jobbar i huvudsak med specialanpassad teknisk bevakning främst inom: Inbrottslarm företag, Brandlarm, Kameralarm, Passagesystem, Villalarm Se nedan vad vi kan hjälpa just dig med, och tveka inta att höra av dig om du har några frågor. Använd gärna kontaktformuläret för att kontakta oss med jobbbeställningar, offertförfrågningar eller övriga frågor. Vi har nu även ett nära samarbete med Servitum elinstallationer, för att kunna erbjuda en helhetslösning innom både el och svagström. Servitum är självklart registrerade hos Elsäkerhetsverket för säkra installationer.
Lewab-logo-2020.jpg
20200811_160045.jpg
Mechancial-Electrical-image1of6.jpg
previous arrow
next arrow

Företaget


LEWAB har arbetat som leverantör inom säkerhetsområdet sedan 1980.Målsättningen är att ge våra kunder bästa tänkbara service och support.Vi strävar efter att ge det extra som gör att ni upplever oss som den bästa säkerhetsleverantören.I vårt sortiment finns hela den produktionsmix som krävs för professionella installationer inom säkerhetsområdet.Vi arbetar efter vårt kvalitetssäkringssystem.

Affärsidé

Att vara den som erbjuder den mest professionella säkerhetslösningen i kombination med personlig service och omtanke, alltid till konkurrenskraftiga priser.

Kvalitetspolicy

För att skapa förtroende hos kunderna skall leverans av produkt och tjänst ske i enlighet med upprättade avtal. Detta skall uppnås genom ett ständigt arbete med förbättringar.

Miljöpolicy

Företagets målsättning är:
* Miljöhänsyn i all verksamhet
* Resurs snålhet
* Miljökrav på leverantörer
* Miljöplanering av verksamheten

Dessa mål skall uppnås genom ett ständigt arbete med miljöförbättringar.

Ett urval av våra kunder:

Tomas Andersson
Tomas Andersson

Kontakta mig vid ändringar av abonnemang och nyinstallationer, etc. tomas@lewab.se 0707641213

Hans Persson
Hans Persson

Peter Sundberg
Peter Sundberg

Kontakta mig vid servicärenden och nya jobb. Peter@lewab.se 0707441213

Anton Bylund
Anton Bylund

Kontakta mig vid serviceärenden etc. Anton@lewab.se 0707865765